Akcija prikupljanja novčane pomoći za Radomira Orašanina

SRNA - Jovana Borovčanin - 13. februara 2016. 058.ba

Pomoc za Orasanina

VIŠEGRAD – U Višegradu je danas održana akcija prikupljanja pomoći za liječenje sedmogodišnjeg Radomira Orašanina sa Sokoca koji boluje od teškog oblika leukemije.

Akcija je održana u organizaciji sokolačkog Udruženja „Majka i dijete“. Jedan od organizatora Jovana Lalić rekla je da je stigla grupa mladih ljudi koji akciju promovišu putem flajera na kojima je istaknut broj kompanije „M:tel“ 1432 na koji se može donirati jedna KM i broj žiro-računa.

Lalićeva je navela da su zadovoljni odzivom Višegrađana, te da sljedeći vikend idu na Jahorinu i u Istočno Sarajevo. Do sada su bili u Bijeljini i Zvorniku.

Ona je napomenula da je akcija počela 1. februara i da je cilj prikupiti što više novca.

Lalićeva kaže da je sječakova porodica zahvalna svima koji pomažu liječenje malog Radomira. „Naša ljudska obaveza je da im pomognemo jer porodica bolesnog dječaka nema finansijskih sredstava da plati liječenje“, napominje Lalićeva.

Radomir Orašanin trenutno se nalazi na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Banjaluka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: