U subotu Omladinski kreativni dan u Foči

foca-online.info - 10. aprila 2014. 058.ba

Omladinski kreativni dan u Foči

FOČA – Omladina iz Foče, 12. aprila sa početkom od 15 časova, organizuje Omladinski kreativni dan. Ova aktivnost dio je projekta „E761 – Susretanja“ koji provode Omladinska informativna agencija iz Sarajeva i Akademika iz Beograda. Cilj projekta je okupljanje kreativne omladine u lokalnim zajednicama, i zagovaranje da lokalna zajednica više ulaže u omladinski kreativni sektor.

Omladinski kreativni dan sastoji se iz dva dijela. Prvi dio koji uključuje likovnu izložbu i ulične performanse naših umjetnika počinje u 15 časova i održava se na Trgu Kralja Petra. Drugi dio „OK dana“ je svirka lokalnih rok bendova. Svirka počinje u 21 sat, a održaće se u atrijumu Muzeja.

Ovim putem fočanska kreativna omladina poziva sve sugrađane da dođu na Trg u subotu u 15 časova, kao i na svirku u 21 čas, gdje ćemo se zajedno svi zabavljati.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: